Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Στην τελική ευθεία για την 1η Συνδιάσκεψη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες προς την 1η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ήδη στις τοπικές επιτροπές  γίνονται κύκλοι συνελεύσεων για την συζήτηση των 2 εισηγητικών κειμένων (πολιτικές θέσεις και πρόταση για οργανωτικό) και εκλέγονται οι αντιπρόσωποι για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Μετώπου.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ξεκινούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011, στις 13.00 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (στο Άλσος, οδός Δωδεκανήσου & Αγ. Βασιλείου) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι πρέπει να προσέλθουν στις 10.00 π.μ. στην οργανωτική γραμματεία για την παραλαβή της κάρτας αντιπροσώπου και τη δήλωσή τους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
Με βάση τη συζήτηση που διεξήχθη στο Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποφασίσθηκε η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων να γίνει:
1.  Στη βάση των παρόντων μελών με μέτρο το 1/3,
2.   Με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση παίρνοντας υπόψη τα κριτήρια της αντιπροσώπευσης των πολιτικών αντιλήψεων, των κοινωνικών χώρων και της δράσης μέσα σ’ αυτούς,
3.   Σε περίπτωση μη συναινετικής εκλογής, διεξάγεται ψηφοφορία όπου ο αριθμός των εκλεγμένων αντιπροσώπων προκύπτει επί των ψηφισάντων στο τέλος της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου