Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αργά το απόγευμα της Κυριακής 30/10 η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μια πρωτόγνωρη διαδικασία που ξεκίνησε με την κατάθεση της πρότασης για πολιτικές θέσεις τον περασμένο Ιούλιο και την πρόταση για οργανωτική συγκρότηση του Μετώπου στις αρχές Σεπτέμβρη. Συνεχίστηκε με τις μαζικές συνελεύσεις όλων των τοπικών επιτροπών πανελλαδικά, αλλά και την εγγραφή εκατοντάδων νέων μελών στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και ολοκληρώθηκε με την διήμερη διαδικασία της συνδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 900 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από όλη τη χώρα.

Στη συνδιάσκεψη τοποθετήθηκαν δεκάδες αγωνιστές του Μετώπου, ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε με μια πλούσια, ζωντανή και ώριμη συζήτηση επί της πολιτικής και οργανωτικής απόφασης. Οι αποφάσεις υπερψηφίστηκαν από το σώμα με συντριπτική πλειοψηφία (επί της αρχής ομόφωνα η πολιτική απόφαση), ενώ πολλοί αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέθεσαν τροπολογίες και προτάσεις που συζητήθηκαν και έγιναν αντίστοιχες ψηφοφορίες.
Τέλος, η συνδιάσκεψη ψήφισε για Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θα αποτελείται από 101 μέλη και για Συντονιστική Επιτροπή (21 μέλη). Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων συνεχίζεται και τα αποτελέσματα θα εξαχθούν αργά το βράδυ.

Ένα μεγάλο βήμα έγινε. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά και με νέα ορμή θα δώσει όλες τις δυνάμεις της στους σημαντικούς αγώνες και την πολιτική πάλη για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της, την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης συνολικά, την αντικαπιταλιστική πάλη για την ανατροπή του χρεοκοπημένου συστήματος της εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου